QlikView consultant

Qlikview Consultant of consultancy bureau gezocht?

QlikView consultant

De QlikView Consultant is de onmisbare schakel voor organisaties die de wens hebben hun digitale transformatie zo efficient mogelijk vorm te geven. De ruime ervaring van een QlikView Consultant stelt hem of haar in staat om de eindklant vanuit de ervaring optimaal te adviseren. De ervaring leert juist dat veel organisaties die de beschikking hebben over QlikView, deze niet optimaal inzetten. Dat is jammer, op die manier worden niet alle mogelijkheid van het platform benut en blijven kansen onbenut.

De kracht van QlikView in een organisatie

De kracht van QlikView ligt niet zo zeer in de vele functies, maar in de gebruiksvriendelijkheid van de omgeving, het maakt BI toegankelijk voor iedereen. QlikViews associatieve mogelijkheden zorgen ervoor dat u net zo snel antwoorden krijgt als u vragen zou kunnen stellen. Het stelt de gebruiker in staat om alle aanwezige data op een interactieve manier te verkennen, te interpreteren en toe te passen, al na gelang het doel binnen de organisatie. In de praktijk blijkt dat het werken met QlikView onbegrensde mogelijkheden biedt waardoor het aantal inzichten onbeperkt is.

De eigenschappen van QlikView

• Verborgen trends ontdekken en nieuwe inzichten worden toonbaar gemaakt. Hierdoor wordt het mogelijk om op innovatieve wijze beslissingen te nemen
• Met QlikView kunnen er individueel of in groepsverband vragen worden gesteld en inzichten worden verkregen.
• Alle data kan eenvoudig worden doorzocht om zo inzicht te krijgen in het grote geheel. Door middel van een eenvoudige handeling worden er direct associatieve resultaten getoond die inzicht geven in de onderlinge connecties en relaties.
• QlikView is een vorm van selfservice-BI. De afhankelijkheid van de assistentie van de IT-afdeling wordt hierdoor geminimaliseerd. Op deze manier kunnen gebruikers zelfstandig vragen stellen en rapporten maken.

Wat QlikView uniek maakt?

Het QlikView Business Discovery platform:

  • Heeft een inference engine die de associaties binnen data automatisch onderhoudt
  • Berekent aggregaties op elk gewenst moment, om zo een supersnelle gebruikerservaring te bieden
  • Comprimeert data tot 10% van de originele omvang om de kracht van de processors optimaal te benutten
  • Vervult al deze taken binnen één enkele oplossing.

Gratis 1e Consult

Wilt u graag een GRATIS 1e Technisch consult ontvangen? Neem dan hieronder direct contact met ons op.

Wilt u met een van onze experts praten?