Online Marketing consultant of consultancy bureau gezocht?

Online Marketing Consultant

Wat kan de Online Marketing consultant voor u betekenen?

Online Marketing is niet meer weg te denken uit het internet straatbeeld. Wat zou een Coolblue zonder online marketing zijn geweest? Wat te denken van een Bol.com?  Niet beschikken over een online marketeer in de organisatie is dan ook ondenkbaar tegenwoordig. Dit zijn namelijk de creatievelingen, pioniers en de slimmeriken die weten in te spelen op wat uw klanten en/of publiek zou verwachten van u als organisatie. Wanneer u momenteel niet over een online marketeer beschikt of als u op zoek bent naar extra hulp op het gebied van online marketing dan kan u een Online Marketing consultant van ons gebruiken om dat gat op te vullen.

Maar wat kan u nu van een Online Marketing consultant verwachten? Wat kan Consultant.nl precies voor u betekenen? Hieronder leest u daar meer over.

De Online Marketing consultant kan u helpen bij het verbeteren van de vindbaarheid van uw organisatie in de zoekmachines op organische wijze (SEO), maar zeker ook op basis van betaalde advertenties (SEA). Social Advertising op sociale platforms als Facebook, Linkedin, Instagram, Snapchat en andere platformen behoort ook tot de taken van de Online Marketing consultant. In een leading en uitvoerende rol en/of in een adviserende. Hierbij wordt er vooral gekeken naar de schaalbaarheid, de haalbaarheid en natuurlijk de ROI.

Het opzetten van een campagne en er dan niets meer mee doen? Vergeet het maar. Campagnes dienen aangepast en onderhouden te worden. Er dient dus nagedacht te worden over campagnemanagement en er dient een daadwerkelijke uitvoering te worden bedacht. De Online Marketing consultant kan u helpen bij het managen van de campagnes door ze te bundelen om het makkelijker voor u en de organisatie te maken.

Knelpunten ontdekken die een bezoeker weerhouden om actie te ondernemen is de specialiteit van de Online Marketing consultant. Onze consultant kan er voor zorgen dat er nog vaker gebeld wordt en/of vaker contact opgenomen wordt. User Experience is dan ook een belangrijk onderdeel van dit gehele traject.

Het analyseren van data is wellicht een van de belangrijkste elementen van een Online Marketing consultant geworden. Google Analytics, Heatmaps, Google Ads en andere tools beschikken over veel data dat allemaal samengebracht kan worden om de data goed te kunnen analyseren. De Online Marketing consultant kan die data samenbrengen en inzichtelijk maken in rapporten en/of dashboards.

Een Online Marketing strategie is van belang om te bepalen welke activiteiten worden ingezet, hoe ze worden ingezet en wat de beoogde resultaten zouden zijn na het inzetten van die activiteiten. De Online Marketing consultant kan u helpen bij het bepalen van de strategie en u ondersteunen bij het uitzetten van uw eigen strategie.

Waarom heeft u een Online Marketing consultant nodig?

Een Online Marketing consultant heeft u dus nodig voor advertising, campagnes, conversie, analyseren van data en het bedenken en uitvoeren van een strategie. Tegenwoordig komt u er als organisatie niet meer zonder een online presence. Als u niet vindbaar bent of als u niet uw doelgroep target via de online platformen die beschikbaar zijn dan mist u de boot. En wanneer u de boot niet mist, maar wel op de verkeerde boot stapt loopt u alsnog achter de feiten aan. De Online Marketing consultant van Consultant.nl helpt u om op de juiste boot te stappen. Wilt u met een van onze Online Marketing consultants spreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Gratis Online Marketing analyse

Wilt u graag een GRATIS Online Marketing Analyse ontvangen? Neem dan hieronder direct contact met ons op.

Wilt u met een van onze experts praten?