SEO (zoekmachine optimalisatie) consultant & consultancy bureau

SEO (zoekmachine optimalisatie) consultant

Een sterk SEO consultancy bureau of een sterke consultant kan gebruik maken van de juiste zoekmachine optimalisatie technieken om een website van eigenlijk virtueel onbekend naar de eerste pagina van een zoekmachine te krijgen. En de focus voor de SEO consultant zal voornamelijk liggen op het verkrijgen van een eerste pagina ranking in Google, aangezien dat de meest gebruikte zoekmachine is in de wereld. Hoewel geen een SEO consultant of consultancy bureau kan garanderen dat u een top ranking krijgt, kan er echter met het juiste proces te volgen en met de juiste tactieken wel de resultaten behaald worden die u zou verwachten.

Een goede SEO consultant neemt u mee in het proces..

Wat kan de SEO consultant voor u betekenen?

Een SEO expert zijn is niet eenvoudig. De constante druk om resultaten te behalen voor klanten, de techniek, up to date blijven met de laatste veranderingen en vooral heel veel testen behoren tot de kerntaken van een SEO expert. Voor velen is het echter niet duidelijk wat een SEO expert nu eigenlijk doet. Ja, iedereen weet dat een SEO expert er voor zorgt dat u betere posities in de zoekmachines krijgt, maar wat doet een SEO expert nu om daar voor te zorgen? Hieronder nemen we u mee in het proces van een SEO project en de taken die een SEO expert zal uitvoeren om tot de resultaten te komen die u als klant verwacht.

Onze scherpe website audit geeft inzicht in de huidige stand van zaken, identificeert kritieke punten en geeft advies voor het corrigeren van bekende issues. U kan ons inhuren om deze punten op te lossen, maar u kan ook voor een derde partij kiezen.

In de opstartfase van een SEO project zullen we altijd beginnen met het leren kennen van u als persoon of organisatie, uw huidige website en uw doelen. Des te meer we weten over de huidige situatie en uw doelen, des te meer kennis we hebben om het project met succes af te ronden.

Een van de beste manieren om uw markt beter te leren kennen is door een concurrentieanalyse uit te voeren. We zullen dieper duiken in de website(s), de content en natuurlijk ook hoe de concurrentie het doet in de zoekmachines met de posities. Alle verzamelde informatie zal gebruikt worden voor uw SEO project.

Keyword onderzoek, eigenlijk de woorden waar u voor wil ranken in de zoekmachines, is een belangrijk onderdeel van het project. Naast de woorden die we van u ontvangen, zullen we uitgebreid onderzoek doen naar de woorden die voor u van toepassing zijn om de nodige resultaten te verkrijgen.

Als de content op uw website niet uw sterkste punt is dan kunnen we u daarbij ondersteunen. We zullen vast heel veel vragen hebben, we zullen heel goed onderzoek doen naar content op andere websites en aan de hand daarvan zullen we u advies geven of zelf de content wijzigen.

We zullen de content optimaliseren op de pagina’s om er voor te zorgen dat de keywords die we voor u willen positioneren goed naar voren zullen komen. Updates van content, meta titels, omschrijvingen en nog veel meer wijzigingen die nodig zijn om u van die onbekende pagina weg te krijgen!

Linkbuilding is een van de belangrijkste technieken die een SEO consultant kan gebruiken om uw website beter vindbaar te maken. Linkbuilding doen we alleen met kwalitatieve websites en zullen we niet overhaasten. Geen spam dus!

Technische SEO is een kritiek onderdeel van zoekmachine optimalisatie. We zullen technische issues identificeren en oplossen en u ook helpen bij het positioneren van uw website met geavanceerde methodes.

Als u een bedrijf heeft die lokaal sterk aanwezig zal moeten zijn, dan zorgen we daar voor met de juiste on- en off-page configuraties. Uw design aanpassen, het maken van content, u aanwezigheid op social media versterken en de nodige aanpassingen in uw profiel.

Naast het bieden van onze diensten als SEO consultant, bieden we ook klanten coaching en trainingen aan om zelf de SEO uit te kunnen voeren als daar de wens voor is. Ook hiervoor kan u dus contact met ons opnemen.

Waarom heeft u een SEO consultant nodig?

Een SEO consultant vinden tegenwoordig is eenvoudig, maar wat u echt nodig heeft is een ervaren en professionele SEO consultant. Resultaten behalen in de zoekmachines is wellicht niet het lastige deel, maar langdurige resultaten wel. De meeste SEO consultants van vandaag focussen zich op de kwantiteit, terwijl kwaliteit benodigd is om er voor te zorgen dat u over enkele jaren ook nog op de eerste pagina van Google te vinden bent.

De SEO consultant zal de focus moeten leggen op het verdiepen in uw markt, in uw concurrenten en in wat de mogelijkheden zijn om juist dat stukje extra’s te leveren die uw concurrent nog niet heeft weten te behalen. Elke SEO consultant kan de basis leveren, maar juist de extra’s die de meeste consultants niet kunnen leveren zorgen voor de juiste resultaten in de zoekmachines.

Welke resultaten kan u verwachten?

Resultaten, resultaten, resultaten. Dat is eigenlijk waar het om draait voor een SEO consultant. U verwacht dat u binnen een bepaalde tijd goede posities zal verkrijgen in de zoekmachines, met name Google. En die verwachtingen kunnen we waar maken. Uw investering in de SEO consultant zal goud waard zijn. U zal namelijk zien dat u binnen een bepaalde tijd meer verkeer zal krijgen, en dit is ook nog eens verkeer wat specifiek op zoek is naar de pagina van u die goed gepositioneerd staat in de zoekmachines. U zal dus snel waar krijgen voor het geld dat u geïnvesteerd heeft in de SEO consultant.

Hieronder vindt u een overzicht van wat u terug zal verdienen met een gemiddelde SEO campagne. De zogenaamde Return On Investment.

Return On Investment (ROI)

  • Investering
  • Return

Gratis SEO Analyse

Wilt u graag een GRATIS SEO Analyse ontvangen? Neem dan hieronder direct contact met ons op.

Wilt u met een van onze experts praten?